or. Cahul, Prospectul Republicii 33
Luni - Vineri: 08:30 - 18:00
Sâmbătă: 08:30 - 16:00
Duminică: 08:30 - 15:00

Sistema „Modul” Dulap №2

Sistema „Modul” Dulap №2

1780 MDL

Ridicarea marfei din oficiu

Un alt element al antreului Modul. Dulapul clasic cu două uși balansate este echipat cu o bară extragătoare, rafturi superioare și inferioare, care vă permite să așezați haine de sezon pentru întreaga familie. Un modul cu o adâncime de numai 42 cm elimină aglomerația chiar și într-o cameră mică. Dulap încăpător, stabil și ușor de utilizat. Aspectul respectabil, formele directe și culorile calme vor ajuta dulapul să se îmbine armonios în interior.

Antreul „Modul” vă va ajuta să creați confort „chiar de la ușă”.

Holul este montat pe un șapă de conectare durabilă și abia vizibilă Rastex (Germania), care vă permite să asamblați și să dezasamblați în mod repetat, fără a pierde rezistența.

Întregul hol este realizat pe picioare reglabile din aluminiu cu o înălțime de 50 mm, ceea ce va permite ca mobilierul să fie reglat la nivel.

Vă recomandăm să echipați cu etajeră de colț sau cu un dulap cu rafturi din setul de atreuri “Modul”.

Specificații principale
Producator
Fabrik Home
Înălțime, mm
2000
Lățime, mm
600
Adâncime, mm
425
Culori
Nucă de piatră, Cenușă albă, Stejar Sonoma
Livrare
Livrare în toată Moldova, cu excepția Transnistriei. Livrare în Cahul este gratuită, la comanda de la 350 de lei. Livrare la Chișinău - 100 lei. Livrarea către alte localități se efectuează de către serviciul Nova Poșta conform tarifării acestora.
Garanție
2 ani