or. Cahul, Prospectul Republicii 33
Luni - Vineri: 08:30 - 18:00
Sâmbătă: 08:30 - 16:00
Duminică: 08:30 - 15:00

Sistema „Modul” Dulap-penal pentru încalțăminte №4

Sistema „Modul” Dulap-penal pentru încalțăminte №4

2199 MDL
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Penal compact pentru incaltaminte, latime de 600 mm. Partea inferioară a penalului este echipată cu un mecanism de pliere cu rafturi speciale pentru încălțăminte, care oferă o ușurință de depozitare și acces facil la perechea de adidași sau pantofi necesari. Deasupra sertarului va conține tot ce trebuie să iei cu tine, lăsându-le acasă. Partea superioară a penalului este prevăzută cu un dulap cu o fațadă cu oglindă și două rafturi, pe care este convenabil să depozitați pălării și mănuși.

Antreul „Modul” vă va ajuta să creați confort „chiar de la ușă”. Mișcarea lină și silențioasă a cutiei oferă un ghid cu bilă cu o capacitate de încărcare de până la 15 kg. Vă permite să împingeți sertarul pe o ieșire completă, care este foarte convenabil în timpul funcționării.

Vă recomandăm să echipați cu etajeră de colț sau cu un dulap cu barbel din setul de atreuri “Modul”.

Specificații principale
Producator
Fabrik Home
Înălțime, mm
2000
Lățime, mm
600
Adâncime, mm
285
Culori
Nucă de piatră, Cenușă albă, Stejar Sonoma
Livrare
Livrare în toată Moldova, cu excepția Transnistriei. Livrare în Cahul este gratuită, la comanda de la 350 de lei. Livrare la Chișinău - 100 lei. Livrarea către alte localități se efectuează de către serviciul Nova Poșta conform tarifării acestora.
Garanție
2 ani