Reduceri 20% la produsul săptămânii

Dormitor

Mobilă Moale

Camera pentru copii

Hol

Living

Office

Magazin de mobila in Moldova – fabricarea si instalarea!

Fabrik Home - este o fabrica de producerea mobilei in Chisinau, dar si asistentul dvs. fidel in achizitionarea unui mobilier original, elegant si de inalta calitate. Oferim solutii unice de design interior pentru casa, birouri si spatii comerciale.

Pe parcursul anilor, de cind activam ca producător, magazin noastru de mobila in Moldova ocupa meritat o pozitie de lider pe piata interna. Anii de experienta, combinati cu utilizarea celor mai moderne tehnologii si echipamente, ne permit sa satisfacem nevoile chiar si celor mai exigenti clienti. Datorita nivelului inalt de calificare a angajatilor, compania noastra de producerea mobilei combina in produsele sale fiabilitatea, functionalitatea si aspectul estetic.

Suntem o fabrica de mobila in care puteti avea incredere, atit in ceea ce tine de producerea mobilei, cit si de asamblarea acestuia. Servicii noastre includ si instalarea mobilei in Chisinau. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la asamblare sau sa cautati un specialist terta parte. Noi realizam toate lucrarile necesare la cheie, inclusiv proiectarea, selectia materialelor si accesoriilor, fabricarea si livrarea mobilei. in plus, toate modelele vor fi realizate intr-o perioada minima de timp.

Daca doriți să cumpărați mobila în Moldova, atunci noi suntem alegerea perfecta. Va oferim atât articole de mobilier de serie, cât și posibilitatea de a elabora un proiect individual, in baza preferintelor si capacitatilor voastre de financiare. Utilizarea materialelor de diferite caracteristici ne permite sa realizam orice tip si idee de design.

Comanda mobila in Chisinau elimina compromisurile in ceea ce priveste dimensiunile, culorile sau configuratiile, pentru a crea un spatiu nou, exclusiv. Oferta noastra de pret variaza in functie de dimensiunile solicitate, materialele si accesoriile utilizate. Fabricarea mobilei la comanda face posibila utilizarea rationala a fiecarui centimetru liber, oferindu-va confortul maxim.

Ca producator de mobila in Moldova, putem declara cu incredere ca suntem mindri de ceea ce facem! Produsele noastre se pot incadra armonios in orice design interior modern, deoarece oferim toata gama mobilei de corp, inclusiv:

Daca veti vizita online magazin nostru de mobila in Chisinau, nu veti mai avea de ales din optiunile: pret rezonabil, calitate superioara sau design modern, deoarece mobila noastra combina toate aceste calitati!

Va asteptam in lumea confortului!